Velkommen HJEMME HOS 

Skærbæk Møbler & Tæpper

Hjemme Hos er en af landets største uafhængige møbelkæder. 

image

Bliv inspireret til nye møbler i Skærbæk
 

Gå på opdagelse i vores 3.000 m2 store bolighus i Skærbæk og bliv inspireret til møbler og indretning hjemme hos dig. HJEMME HOS Skærbæk Møbler & Tæpper møder du et bredt og dybt udvalg af møbler, brugskunst, tæpper, trægulve, gulve til vådrum, belysning og galleri. Vi følger hele tiden trenden og deltager bl.a. i faglige messer rundt om i landet.

Vi har møbler fra flere forskellige producenter – heraf mange danske. Så du kan vælge mellem mange forskellige møbler og stilretninger og finde præcis de møbler, der passer dit behov, din personlighed og det liv, du lever, hjemme hos dig.

Kvalitet og service til fordelagtige priser

HJEMME HOS Skærbæk Møbler & Tæpper lægger vi stor vægt på at levere kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser og yde en virkelig god, faglig betjening og service – også efter købet. Vi er en del af HJEMME HOS – et kædesamarbejde mellem uafhængige møbelbutikker, som bygger på den lokale fagmands viden og erfaring.

Mange års erfaring ved Skærbæk Nord

Du finder os ved rundkørslen i Skærbæk Nord – dér hvor landevejen mellem Tønder, Bredebro og Ribe krydser Rømøvej, så HJEMME HOS Skærbæk Møbler & Tæpper er let at komme til fra alle fire verdenshjørner.

HJEMME HOS Skærbæk Møbler & Tæppers historie går mange år tilbage i tiden. I 2002 overtog Merry og Brian Riis Skærbæk Møbler & Tæpper efter Merrys forældre. Butikken lå dengang på Ribevej 18 midt i Skærbæk. I 2005 flyttede vi ud til rundkørslen Skærbæk Nord, hvor vi har bedre plads til at præsentere vores store udvalg af lækre møbler, gulve, tæpper, lamper m.m.

​Skærbæk Møbler & Tæpper v/Merry Riis
​Timmermanns Vej 1
6780 Skærbæk

​Tlf. 74 75 25 30​

 

DANSK HÅNDVÆRK

Vi forhandler møbler fra flere gode, danske møbelfabrikker: Dette symbol viser, at møblerne er både designet og fremstillet i Danmark.

 

Vi sidder
altid ved det
spisebord... 

– Når børnene laver lektier, når vi spiller et spil – og selvfølgelig også når vi spiser. Det er her, vi er en familie.

Image